Form the minced meat into round cutlets and place them in the freezer. Wash the vegetables and rinse the salad. Cut the tomatoes into slices, cucumbers into thin slices. Peel the onion and cut into small half rings. Divide the buns into 2 parts.
Сформируйте из фарша круглые котлеты, отправьте их в морозилку. Помойте овощи и ополосните салат. Помидоры нарежьте слайсами, огурцы – тонкими дольками. Очистите лук, нарежьте некрупными полуколечками. Булочки разделите на 2 части.
In a small bowl, mix mayonnaise and ketchup in a 1:1 ratio. Pour in Worcestershire sauce.
В небольшой миске смешайте майонез с кетчупом в соотношении 1:1. Влейте вустерширский соус.
Preheat the grill. Place the cutlets on the grill and fry on both sides for 4-6 minutes. Place one or two pieces of cheese on each cutlet and leave for 1 minute. Remove from grill.
Разогрейте гриль. На решетку выложите котлеты, обжаривайте с обеих сторон по 4-6 минут. На каждую котлетку положите по одному или два кусочка сыра, оставьте на 1 минуту. Снимите с гриля.
Place the cut side of the buns on the grill. Fry for 30-45 seconds. Remove from grill.
На гриль выложите нарезанные булочки стороной разреза. Обжарьте 30-45 секунд. Снимите с гриля.
Place 1 tbsp on 1 piece of bun. prepared sauce, spread. Place a cutlet with cheese, tomatoes, cucumber, onion and lettuce on part 2. Cover with the first bun and press down slightly.
На 1 часть булочки положите 1 ст.л. подготовленного соуса, размажьте. На 2 часть поместите котлету с сыром, помидорки, огурец, лук и листья салата. Закройте первой булочкой, немного придавите.
Serve the burgers warm with homemade fries and BBQ sauce.
Подавайте бургеры теплыми к домашней поджаренной картошке фри с соусом барбекю.