Wash the mushrooms and cut into pieces.
Помойте грибы и нарежьте кусочками.
Pour water into a ladle or saucepan and place on the stove. Once the water has boiled, add salt and add the pasta. Boil until tender and drain excess liquid using a colander.
Налейте в ковш или в сотейник воду и поставьте на плиту. После того как вода закипела, посолите и забросьте пасту. Отварите до готовности и слейте лишнюю жидкость с помощью дуршлага.
In a separate saucepan, boil the champignons in salted water for 5-10 minutes. Melt butter in a frying pan and add flour, mix with butter and salt. Then add cream and mix thoroughly.
В отдельной кастрюльке отварите шампиньоны в подсоленной воде в течение 5-10 минут. На сковороде растопите сливочное масло и всыпьте муку, смешайте с маслом и посолите. Затем добавьте сливки и тщательно перемешайте.
Place the mushrooms in the pan, pour in a little broth from them, and stir again. Add the ham cut into strips and heat for 1-2 minutes.
Положите в сковороду грибы, влейте немного бульона от них, снова перемешайте. Добавьте нарезанную полосками ветчину и прогрейте 1-2 минуты.
Serve the fettuccine with the sauce, grated cheese and fresh herbs.
Подавайте феттучини, полив соусом и добавив тертый сыр и свежую зелень.