Wash the vegetables thoroughly. Cut the avocado into cubes. Cut the tomatoes into halves. Cut the egg in half.
Овощи тщательно помойте. Нарежьте кубиками авокадо. Помидоры разрежьте половинками. Яйцо разрежьте пополам.
Rinse the quinoa and place it in a saucepan with water. Boil, after boiling, add salt and cook over low heat until tender. When the grains become soft, the quinoa is ready. Add the quinoa to the bowl and let cool, then add the avocado, arugula and chopped tomatoes.
Киноа промойте и положите в кастрюлю залив водой. Кипятите, после закипания добавьте соль и варите на медленном огне до готовности. Когда зернышки станут мягкими, киноа готово. Добавьте киноа в боул и дайте остыть, следом добавьте авокадо, руколу и нарезанные помидоры.
Place a cut boiled egg on top and garnish with microgreens, sprinkle flax seeds on top. Season with olive oil.
Положите сверху разрезанное вареное яйцо и украсьте микрозеленью, посыпьте сверху семенами льна. Заправьте оливковым маслом.
Add seafood to the finished dish: shrimp, trout, salmon or mussels are suitable.
Добавьте в готовое блюдо морепродуктов: подойдут креветки, форель, семга или мидии.