Sift the flour.
Муку просейте.
Beat the egg and sugar with a mixer. Mix kefir with soda and immediately pour into the egg, then beat the mixture again with a mixer. Then add cocoa, mix well and gradually add flour, while stirring the dough to give a uniform consistency.
Миксером взбейте яйцо с сахаром. Смешайте кефир с содой и сразу же вылейте к яйцу, затем снова взбейте смесь миксером. Потом добавьте какао, хорошо перемешайте и постепенно вводите муку, одновременно помешивая тесто для придания однородной консистенции.
Take a baking dish, grease it with butter and sprinkle it with a little flour so that nothing sticks or burns. Pour the dough into the container and place in the oven to bake for 35 minutes at 180°C.
Возьмите форму для выпекания, смажьте сливочным маслом и немного присыпьте мукой, чтобы ничего не прилипло и не подгорело. Залейте в емкость тесто и отправьте в духовку выпекаться на 35 минут при температуре 180 °C.
Serve the pie portions cool with mascarpone cheese, whipped cream and ice cream, fruit or berries.
Подавайте порции пирога остывшими с сыром маскарпоне, взбитыми сливками или мороженым, фруктами или ягодами.