Wash the chickpeas and soak for 1 day in cold water. Then fill with clean water and boil for 1 hour over low heat. Wash the zucchini and cut into slices 0.5 cm thick, first, then cut them in half. Wash the cucumber and tomato, dry with a napkin and cut into medium cubes. Wash and chop the greens.
Нут промойте и замочите на 1 сутки в холодной воде. Затем залейте чистой водой, и отварите в течение 1 часа на малом огне. Цукини помойте и нарежьте толщиной 0,5 см сначала кружочками, потом разрежьте их наполовину. Огурец и томат помойте, обсушите салфеткой и нарежьте средними кубиками. Зелень помойте и измельчите.
Fry the zucchini in a hot frying pan without oil for a few minutes and transfer to a plate. Fry the corn with a drop of vegetable oil.
Цукини поджарьте на горячей сковороде без масла в течение нескольких минут и переложите на тарелку. С каплей растительного масла поджарьте кукурузу.
Separately, fry the chickpeas by adding garlic, paprika and soy sauce. Make a salad of cucumber, tomato and herbs, lightly salt it.
Отдельно обжарьте нут, добавив чеснок, паприку и соевый соус. Сделайте салат из огурца, томата и зелени, слегка посолите его.
Divide the plate into segments and place each ingredient next to each other.
Условно разделите тарелку на сегменты и уложите каждый ингредиент рядом друг с другом.
Sprinkle the finished bowl with grapefruit juice and serve immediately after cooking.
Готовый боул сбрызните соком грейпфрута и подайте сразу после приготовления.