Wash the chickpeas and soak for a day. Wash vegetables, fruits and herbs. Using a special knife, cut the cucumber into slices and kohlrabi into noodles. Cut the kiwi into slices and the avocado into slices.
Нут промойте, замочите на сутки. Овощи, фрукты и зелень помойте. При помощи специального ножа огурец нарежьте слайсами, кольраби - лапшой. Киви нарежьте кружочками, авокадо дольками.
Rinse the chickpeas, add fresh water and boil over low heat for 1 hour.
Нут промойте, залейте свежей водой и отварите на слабом огне в течение 1 часа.
Place boiled chickpeas on the bottom of a deep plate. Place cucumber slices on top in waves. Place kohlrabi next to it. Garnish with kiwi slices and avocado slices, sprinkle with mint leaves and fennel seeds.
На дно глубокой тарелки выложите отварной нут. Сверху уложите волнами слайсы из огурца. Рядом положите кольраби. Украсьте кружочками киви и дольками авокадо, посыпьте листочками мяты и семенами фенхеля.
For dressing, mix oil with lemon juice and rice vinegar. Pour the contents of the bowl.
Для дрессинга смешайте масло с лимонным соком и рисовым уксусом. Полейте содержимое боула.
Make a bowl for friends in portioned cups and serve it with a fruit and berry smoothie.
Сделайте боул для друзей в порционных чашках, подайте к нему фруктово-ягодный смузи.