Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Beat the egg with milk until smooth, add salt and pepper to taste. Pour the resulting mixture into a preheated and greased frying pan, add half of the grated cheese and cover with tortilla. Let bake for 2-3 minutes. Place a plate on the flatbread and invert the pan with the omelette onto it.
Яйцо взбейте с молоком до однородной массы, посолите и поперчите по вкусу. На разогретую и смазанную сливочным маслом сковороду вылейте получившуюся смесь, насыпьте половину тертого сыра и накройте тортильей. Дайте запечься 2-3 минуты. На лепешку положите тарелку и на нее переверните сковороду с омлетом.
Place the omelette back in the pan, tortilla side down, and sprinkle the other side of the cheese on the free side, then cover with another tortilla. Turn the plate over and brown the tortilla on both sides.
Омлет опустите обратно в сковороду тортильей вниз, и на свободную сторону высыпьте вторую часть сыра, а затем накройте другой лепешкой. Переворачивая тарелкой, подрумянивайте тортилью с обеих сторон.
Cut the quesadilla into quarters and serve with olives and cherry tomatoes, garnished with herbs if desired.
Нарежьте кесадилью четвертинками и подавайте с оливками и помидорами черри, по желанию украсив зеленью.