Wash the vegetables. Cut the onion, tomato and pepper into small cubes. Wash the fillet, dry with a paper towel and cut into strips. Dry the washed greens and chop them with a knife. Grate the cheese.
Овощи помойте. Лук, помидор и перец нарежьте мелкими кубиками. Филе помойте, просушите бумажным полотенцем и порежьте полосками. Помытую зелень просушите и измельчите с помощью ножа. Сыр натрите.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion in it until golden brown. Add pepper and tomato to the onion, stir and fry for 2-3 minutes.
На сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте на нем лук до золотистого цвета. Добавьте к луку перец и помидор, перемешайте и жарьте 2-3 минуты.
Add corn to the vegetables in the pan, stir, cook for 1 minute and remove from heat. Separately, fry the fillet pieces in vegetable oil with the addition of ketchup until cooked. Mix the vegetable and meat parts of the filling.
Высыпьте к овощам на сковороду кукурузу, размешайте, готовьте 1 минуту и уберите с огня. Отдельно обжарьте на растительном масле кусочки филе с добавлением кетчупа до готовности. Смешайте овощную и мясную части начинки.
Take a tortilla, sprinkle cheese on one half, then add the filling, sprinkle again with cheese and herbs, fold in half. Grill or fry the quesadilla on both sides.
Возьмите лепешку, посыпьте сыром одну половину, затем положите начинку, снова посыпьте сыром и зеленью, сложите пополам. Обжарьте кесадилью с двух сторон на гриле или сковороде.
Serve warm quesadilla with sour cream.
Теплую кесадилью подайте со сметаной.