Wash the chicken and dry with a paper towel. Cut into pieces, remove skin and separate meat from bones. Trim out fat and tendons and discard. Save the bones, neck and wings for other dishes, such as broth.
Курицу помойте, обсушите бумажным полотенцем. Разрежьте на части, удалите кожу и отделите мясо от костей. Жир и сухожилия вырежьте и выбросьте. Косточки, шею и крылья оставьте для других блюд, например, для бульона.
Chop the thigh meat as finely as possible. Cut the breast meat into larger cubes. Place the meat in a deep bowl, add salt, spices, garlic and dry powdered gelatin.
Нарежьте мясо бедер как можно мельче. Мясо грудки нарежьте кубиками по крупнее. Переложите мясо в глубокую посуду, посолите, добавьте специи, чеснок и сухой порошковый желатин.
Mix the mass thoroughly for 5-10 minutes, the density of the ham depends on this.
Массу тщательно перемешайте в течение 5-10 минут, от этого зависит плотность ветчины.
Place the meat in a baking sleeve and, with hands dipped in water, form it into a sausage loaf. Wrap tightly, squeezing out air, and tie the edges. Using a needle, pierce the bag of meat in several places so that steam can escape. Bake at 200℃ for 1 hour. Remove the finished ham, let it cool on the counter, and then put it in the refrigerator overnight.
Выложите мясо в рукав для запекания и смоченными в воде руками сформируйте в виде батона колбасы. Плотно заверните, выдавливая воздух, и завяжите края. Иглой проколите пакет с мясом в нескольких местах, что бы пар мог выходить. Запекайте при 200 ℃ в течение 1 часа. Готовую ветчину достаньте, дайте остыть на столе, а потом положите в холодильник на ночь.
Slice the ham with a sharp knife, place on lettuce leaves, and garnish with olives. Can also be sliced for sandwiches and sandwiches.
Нарежьте ветчину острым ножом, уложите на листья салата, украсьте оливками. Также можно нарезать для сэндвичей и бутербродов.