Wash, peel and cut all vegetables into cubes. Wash the mushrooms and cut into medium pieces. Wash the bulgur too.
Все овощи помойте, очистите и нарежьте кубиками. Грибы помойте и нарежьте средними кусочками. Булгур тоже промойте.
Heat the oil in a casserole and fry the oyster mushrooms in it. After 5 minutes, add onions and carrots, stir and cook for a few more minutes.
В казанке разогрейте масло и обжарьте на нем вешенки. Через 5 минут добавьте к ним лук, морковь, перемешайте и готовьте еще несколько минут.
Then add the tomato and pepper and cook for another 5 minutes. The total time for stewing vegetables and mushrooms should be 15 minutes. Now add spices and salt.
Затем добавляем помидор и перец, готовим еще 5 минут. Общее время тушения овощей с грибами должно составлять 15 минут. Теперь добавьте специи и соль.
Add bulgur to the cauldron and add salt. Cut off the bottom of the garlic and stick all 3 cloves into the grain without peeling them. Then pour boiling water over everything, just like pilaf. Cover with a lid, and when the contents boil, reduce the heat. When all the water is absorbed and the bulgur becomes soft, the pilaf is ready.
Добавьте в казан булгур и посолите. У чеснока срежьте донышко и воткните все 3 зубчика в крупу, не очищая их. Затем залейте все кипятком, как на плов. Накройте крышкой, а когда содержимое закипит, убавьте огонь. Когда вся вода впитается, а булгур станет мягким - плов готов.
Serve bulgur pilaf with mushrooms hot with fresh vegetables and herbs.
Плов из булгура с грибами подавайте горячим со свежими овощами и зеленью.