Line a baking dish for snacks with baking paper.
Застелите форму для запекания снеков бумагой для выпечки.
Pour olive oil into a saucepan wiped dry with paper towels and add honey. Place the dishes on the stove and heat over medium heat until smooth, do not bring to a boil.
В насухо вытертый бумажными полотенцами сотейник влейте оливковое масло и добавьте мед. Поставьте посуду на плиту и нагрейте на среднем огне до однородной консистенции, не доводите до кипения.
In a bowl, combine oats, walnuts and raisins. Pour in the honey mixture and mix thoroughly.
В миске смешайте овсянку, грецкие орехи и изюм. Влейте туда же медовую смесь и тщательно перемешайте.
Place the granola mixture in a pan lined with parchment and place in a preheated oven for 30 minutes at 180°C. Then remove the bar from the pan along with the parchment paper, place it on a baking sheet and put it back in the oven for 15 minutes.
В форму, застеленную пергаментом, выложите заготовку для гранолы и отправьте в заранее разогретую духовку на 30 минут при температуре 180 °C. Затем извлеките батончик из формы вместе с пергаментной бумагой, положите на противень и снова отправьте в духовку на 15 минут.
Serve the bar with yogurt, kefir or milk as a drink. You can also serve berries, fruits and honey.
Подавайте батончик с йогуртом, кефиром или молоком в качестве напитка. Также можно подать ягоды, фрукты и мед.