Rinse the meat, remove the veins. Peel and wash the onions and potatoes. Cut the meat and vegetables by hand into small cubes.
Мясо промойте, удалите жилки. Лук и картофель очистите и помойте. Мясо и овощи нарежьте вручную мелкими кубиками.
Sift the flour into a bowl, add soda, salt, and grated margarine. Grind everything until you get crumbs. Pour in kefir, mix with crumbs and knead the dough. Cover it and leave it to rest while you make the filling.
Муку просейте в миску, добавьте соду, соль, натертый на терке маргарин. Перетрите все до получения крошки. Влейте кефир, перемешайте с крошкой и замесите тесто. Накройте его и оставьте «отдохнуть», пока будете заниматься начинкой.
Mix meat, potatoes and onions, add salt and pepper, add water and stir.
Смешайте мясо, картофель и лук, посолите, поперчите, добавьте воду и перемешайте.
Divide the dough into small lumps. Roll out each lump on a table sprinkled with flour, forming a flat cake. Place some filling in the middle. Gather the edges of the dough at the top, leaving a hole.
Разделите тесто на небольшие комочки. Каждый комочек раскатайте, на столе, посыпанном мукой, формируя лепешку. На середину положите немного начинки. Края теста соберите сверху, оставляя дырочку.
Place a silicone mat on a baking sheet and place the belyashi at a short distance from each other. Brush them with egg and bake for 20 minutes at 200 ℃. Then take out the baking sheet, pour a spoonful of hot broth into the holes on the whites and bake for another 20-25 minutes at 180 ℃.
На противень положите силиконовый коврик и выложите беляши, на небольшом расстоянии друг от друга. Смажьте их яйцом и выпекайте 20 минут при 200 ℃. Затем достаньте противень, влейте в отверстия на беляшах по ложке горячего бульона и поставьте выпекаться еще на 20-25 минут при 180 ℃.
Serve fresh belyashi with broth.
Свежие беляши подайте с бульоном.