Wash the chicken thighs, remove the skin and bones.
Куриные бедра помойте, снимите кожу и удалите кости.
Cut the meat into small pieces. Add garlic, salt, spices and dry instant gelatin. Mix well for a few minutes. Place on cling film and wrap in several layers, forming a ham, and if the film is very thin, then 4-5 layers. Tie the ends of the film on the sides.
Нарежьте мясо мелкими кусочками. Добавьте чеснок, соль, специи и сухой быстрорастворимый желатин. Хорошо перемешайте в течение нескольких минут. Положите на пищевую пленку и заверните в несколько слоев, формируя ветчину, а если пленка очень тонкая, то 4-5 слоев. Концы пленки по бокам завяжите.
Place the ham in a saucepan, cover with cold water, place on the stove and cook for 1 hour over low heat.
Положите ветчину в кастрюлю, залейте холодной водой, поставьте на плиту и варите 1 час на небольшом огне.
Remove the finished ham from the pan, but do not remove the film. First, cool the meat at room temperature, and then put it in the refrigerator for a couple of hours, but ideally overnight.
Готовую ветчину достаньте из кастрюли, но не снимайте пленку. Сначала остудите мясо при комнатной температуре, а потом поставьте в холодильник на пару часов, но в идеале на ночь.
Slice homemade ham thinly and serve cold with fresh vegetables, herbs and slices of cheese.
Домашнюю ветчину тонко нарежьте и подайте холодной со свежими овощами, зеленью и ломтиками сыра.