Wash all vegetables and herbs. Peel the onion and garlic. Chop the onion into half rings and the garlic into small slices. Peel the seeds from the inside of the pepper and cut into half rings. Chop green onions and parsley. Cut the tomato into cubes. Cut and remove the casing on the sausages, and cut the sausages themselves into circles. Rinse the rice.
Все овощи и зелень помойте. Лук и чеснок очистите. Лук нашинкуйте полукольцами, а чеснок мелкими дольками. Вычистите изнутри семена у перца и нарежьте полукольцами. Зеленый лук и петрушку измельчите. Помидор нарежьте кубиками. Оболочку на колбасках разрежьте и удалите, а сами колбаски нарежьте кружочками. Рис промойте.
Fry the onion in a frying pan with oil. Add garlic and pepper and fry for 2 minutes.
На сковороде с маслом поджарьте лук. Добавьте чеснок и перец, и тоже обжарьте в течение 2 минут.
Move the vegetables aside to make room in the middle of the pan and add the sausage pieces. While stirring, fry them for 5 minutes over medium heat. Sprinkle with paprika.
Отодвиньте овощи, освободив место посередине сковороды и положите кусочки колбасок. Мешая, обжаривайте их 5 минут на среднем огне. Посыпьте паприкой.
Add rice and fry it. Pour in the wine, stir, let it evaporate for 30 seconds. Then pour in the broth and bring to a boil. Reduce heat and cook for 15 minutes.
Добавьте рис, обжарьте его. Влейте вино, перемешайте, дайте ему выпариться в течение 30 секунд. Затем влейте бульон и доведите до кипения. Уменьшите огонь и готовьте 15 минут.
Add tomatoes, green onions and parsley to the finished rice. Remove the pan from the heat and stir.
К готовому рису добавьте помидоры, зеленый лук и петрушку. Уберите сковороду с огня и перемешайте.
Serve the rice dish with sausages with fresh arugula.
Блюдо из риса с колбасками подайте со свежей руколой.