Rinse the pig meat in running water, dry with paper towels and remove fat and veins. Cut the pork into small equal pieces. Cut the mini buns in half, boil the classic chicken broth. Wash the onions, bell peppers and garlic, peel and chop with a knife.
Мясо свиньи промойте в проточной воде, просушите бумажными полотенцами и очистите от жира и прожилок. Нарежьте свинину небольшими равными кусками. Мини-булочки порежьте пополам, отварите классический куриный бульон. Репчатый лук, болгарский перец и чеснок вымойте, очистите и измельчите при помощи ножа.
Place finely chopped vegetables into the slow cooker, place pork on top and season with thyme and rosemary, pour in the pre-prepared broth. Cook the mixture in a slow cooker on high for 300 minutes.
В мультиварку отправьте мелконарезанные овощи, сверху выложите свинину и приправьте тимьяном и розмарином, влейте заранее приготовленный бульон. Готовьте полученную смесь в мультиварке на сильной мощности 300 минут.
At this time, in a suitable sized saucepan, combine honey, balsamic vinegar, ketchup, sugar, chopped garlic, salt, ground black pepper and mustard in the required quantities, mix thoroughly. Place the saucepan on the fire and bring to a boil over medium heat, reduce the heat and simmer the sauce for about 25 minutes, stirring continuously.
В это время в кастрюле подходящего размера смешайте мед, бальзамический уксус, кетчуп сахар, измельченный чеснок, соль, молотый черный перец и горчицу в нужных количествах, тщательно перемешайте. Поставьте посуду на огонь и доведите на среднем огне до кипения, уменьшите огонь и варите соус около 25 минут, непрерывно помешивая.
Remove the finished meat from the multicooker bowl and use a fork to tear it into equal pieces. Drain the vegetables in a colander and discard the liquid in the bowl. Place the vegetables and meat back into the slow cooker, adding the prepared sauce. Close the lid and cook the mini burger filling for another 60 minutes on low power. Place meat and vegetables on the sliced buns, adding other ingredients to your taste.
Готовое мясо извлеките из чаши мультиварки и при помощи вилки порвите на равные кусочки. Овощи откиньте на дуршлаг и избавьтесь от жидкости в чаше. Снова опустите овощи и мясо в мультиварку, добавив приготовленный соус. Закройте крышку и готовьте начинку для мини-бургеров еще 60 минут на маленькой мощности. На нарезанные булочки выложите мясо и овощи, дополнив их другими ингредиентами на свой вкус.
American mini-burgers can be served on a wooden skewer with crispy potatoes, adding sauce to your taste. For drinks, soda or milkshakes are perfect.
Американские мини-бургеры можно подать на деревянной шпажке к картофелю в хрустящей корочке, добавив соус на ваш вкус. В качестве напитков отлично подойдет газировка или молочные коктейли.