Peel the onion and chop finely. Wash the carrots, peel and grate on a coarse grater. Wash the pepper, clean out the insides and cut into cubes. Pour the pearl barley into a preheated dry frying pan and fry, stirring, until a pleasant nutty smell appears.
Лук очистите и мелко нарежьте. Морковь помойте, очистите и натрите на крупной терке. Перец помойте, вычистите внутренности и нарежьте кубиками. Перловку высыпьте в разогретую сухую сковороду и обжарьте, помешивая, до появления приятного орехового запаха.
Heat oil in a cauldron and fry onions and carrots. Add the pepper, stir and simmer for 3-5 minutes. Add pearl barley to the vegetables, add salt and add hot water so that it is 2-3 cm higher than the ingredients. Bring to a boil and cook over low heat until the pearl barley is soft.
В казане разогрейте масло и обжарьте лук и морковь. Положите перец, перемешайте и тушите все 3-5 минут. Всыпьте к овощам перловку, посолите и залейте горячей водой так, чтоб она была выше ингредиентов на 2-3 см. Доведите до кипения и готовьте на небольшом огне до мягкости перловой крупы.
When the cereal is ready, add green peas to the cauldron, add spices and let the dish simmer for another 5 minutes.
Когда крупа будет готова, засыпьте в казан зеленый горошек, добавьте специи и дайте блюду потомиться еще 5 минут.
Serve pearl barley with vegetables hot, sprinkled with parsley and dill.
Подавать перловку с овощами нужно горячей, посыпав зеленью петрушки и укропа.