Sift the flour. Peel the onions and chop in a blender. Finely chop the green onions.
Муку просейте. Репчатый лук очистите и измельчите в блендере. Зеленый лук мелко накрошите.
Add yeast, salt, sugar, butter, egg, flour to heated water and mix, let rise in a warm place.
В подогретую воду добавьте дрожжи, соль, сахар, масло, яйцо, муку и перемешайте, дайте подойти в теплом месте.
Add onions and green onions, pepper, salt to the minced meat and mix well.
К фаршу добавьте лук репчатый и зеленый, перец, соль и хорошо перемешайте.
Now combine the flour and meat parts. The dough should have the consistency of pancakes.
Теперь соедините мучную и мясную части. Тесто должно получиться по консистенции, как оладьи.
Fry the lazy whites in a frying pan on both sides in hot oil.
Обжарьте ленивые беляши на сковороде с обеих сторон в разогретом масле.
Lazy belyashi, like regular pancakes, really need to be served with sour cream or unsweetened yogurt.
Ленивые беляши, как и обычные оладьи, очень нужно подавать со сметаной или несладким йогуртом.