Wash mushrooms, cherry tomatoes and arugula in cold running water. Cut the tomatoes into 4 parts.
Помойте грибы, помидоры черри и руколу в холодной проточной воде. Помидоры разрежьте на 4 части.
Place the washed mushrooms in a saucepan with cold water and cook. Bring the water to a boil and immediately remove from the stove. Place the lightly boiled mushrooms in a colander and let the water drain. Then carefully cut into equal pieces and place in a bowl.
Промытые грибы опустите в кастрюлю с холодной водой и отправьте вариться. Доведите воду до кипения и сразу снимите с плиты. Слегка отваренные грибы откиньте на дуршлаг и дайте стечь воде. Затем аккуратно разрежьте на одинаковые кусочки и переложите в миску.
Pour teriyaki sauce over the oyster mushrooms, season with salt to taste and mix thoroughly. Add chopped cherry tomatoes and arugula to the mushrooms, pour olive oil. Mix everything well again.
Полейте вешенки соусом терияки, приправьте солью по вкусу и тщательно перемешайте. К грибам добавьте нарезанные помидоры черри и руколу, полейте оливковым маслом. Снова все хорошо перемешайте.
A light salad with cherry tomatoes, arugula and mushrooms can be served as a separate dish with diet bread, or as a side dish for low-calorie meat, such as chicken fillet or quail.
Легкий салат с помидорами черри, руколой и грибами можно подать как самостоятельное блюдо с диетическими хлебцами, так и в качестве гарнира к низкокалорийному мясу, например, к куриному филе или перепелке.