Wash the beef and boil for 40-60 minutes, adding salt to the water. Cut the cabbage into small florets and boil for 5 minutes in water with added salt. Open the can of peas and drain the liquid. Boil the eggs for 7 minutes, place them in cold water to cool, then peel them. Cut the cucumbers into strips. Chop the peeled onion into half rings and sprinkle with a pinch of sugar.
Говядину помойте и отварите в течение 40-60 минут, подсолив воду. Капусту разрежьте на мелкие соцветия и отварите 5 минут в воде с добавлением соли. Откройте банку с горошком и слейте жидкость. Яйца отварите 7 минут, положите их в холодную воду для остывания, затем очистите. Огурцы нарежьте соломкой. Очищенный лук измельчите полукольцами, присыпьте щепоткой сахара.
Take a deep salad bowl and cut the chilled boiled beef into cubes. Add cooled cauliflower florets, cucumbers, peas, onions and sliced eggs.
Возьмите глубокий салатник, нарежьте туда кубиками охлажденную отварную говядину. Добавьте остывшие соцветия цветной капусты, огурцы, горошек, лук и нарезанные дольками яйца.
Squeeze garlic through a press, finely chopped herbs, freshly ground black pepper into mayonnaise and grind. Season the salad with this mixture and mix gently.
В майонез выдавите чеснок через пресс, мелко нарубленную зелень, свежемолотый черный перец и разотрите. Этой смесью заправьте салат и аккуратно перемешайте.
Serve the salad in portions, placing it on plates using a special ring and garnishing with a sprig of parsley.
Подайте салат порционно, выложив его на тарелки при помощи специального кольца и украсив веточкой петрушки.