Peel the onion and garlic, then pass the garlic through a press and finely chop the onion. Crumble the bread. Wash and chop the thyme.
Лук и чеснок очистите, затем чеснок пропустите через пресс, а лук мелко нарежьте. Хлеб раскрошите. Тимьян вымойте и порубите.
In a deep plate, combine minced meat, onion, garlic, crushed bread, spices, break an egg into them, add salt and pepper to taste and mix everything thoroughly until smooth. Then form sausages up to 15 cm long from the resulting mass, roll in flour, cover with cling film and refrigerate for 30 minutes.
В глубокой тарелке соедините фарш, лук, чеснок, измельченный хлеб, специи, разбейте к ним яйцо, по вкусу посолите, поперчите и все тщательно перемешайте до однородного состояния. Затем из получившейся массы сформируйте колбаски длинной до 15 см, обваляйте в муке, накройте пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 30 минут.
Place the sausages on foil at an equal distance from each other and place on a preheated grill for 25 minutes. Don't forget to turn the dish periodically to prevent it from burning.
Колбаски выложите на фольгу на равном расстоянии друг от друга и поставьте на предварительно разогретый гриль на 25 минут. Не забывайте периодически переворачивать блюдо, чтобы не подгорело.
Serve sausages with fresh vegetables and bread. If desired, you can serve ketchup and mustard.
Колбаски подавайте со свежими овощами и хлебом. По желанию можете подать кетчуп и горчицу.