Grate the cheese on a fine grater and cut the chicken into cubes. Wash the vegetables. Also cut the tomato and bell pepper into cubes, and the chili pepper into slices. Peel the onion and chop it very finely, chop the cilantro.
Натрите сыр на мелкой терке, а курицу нарежьте кубиками. Вымойте овощи. Помидор и болгарский перец тоже нарежьте кубиками, перец чили – кружочками. Лук очистите и очень мелко нарежьте, кинзу измельчите.
Fry the onion in vegetable oil until golden brown, then add chili and bell pepper to it and fry over medium heat until the vegetables are soft. Then place the chicken pieces in the pan and fry until it turns white and soft, add salt and pepper. Add tomatoes and corn to the almost finished chicken, sprinkle with cilantro, mix everything and simmer for 2-3 minutes.
На растительном масле обжарьте лук до золотистого оттенка, затем добавьте к нему чили и болгарский перец и жарьте на среднем огне, пока овощи не станут мягкими. Потом выложите в сковороду кусочки курицы и обжаривайте, пока она не станет белой и мягкой, посолите ее и поперчите. К почти готовой курице доложите помидоры и кукурузу, посыпьте кинзой, все перемешайте и тушите 2-3 минуты.
Place the resulting filling in a bowl and add grated cheese to it until it melts. Then mix everything until smooth, and place it on the tortillas so that one half of the tortilla is empty. Cover the filling with the free part of the tortilla and press down slightly. Fry the resulting preparations in a dry frying pan until a crust appears.
Получившуюся начинку поместите в миску и высыпьте к ней тертый сыр, чтобы он расплавился. Затем перемешайте все до однородной массы, и выкладывайте на тортильи так, чтобы одна половина лепешки была пустой. Свободной частью тортильи накройте начинку и немного прижмите. Получившиеся заготовки обжарьте на сухой сковороде до появления корочки.
Serve the chicken quesadilla immediately after cooking with salsa, after cutting it in half.
Куриную кесадилью подавайте сразу после приготовления с соусом сальса, предварительно разрезав пополам.