Boil the water. Peel the garlic and chop it with a knife. Wash the young zucchini and grate it on a coarse grater. If the zucchini is overripe, peel the top and cut out the soft center with the seeds. Wash the spinach and dry it on a paper towel. You can make this soup from frozen vegetables.
Воду вскипятите. Чеснок очистите и измельчите ножом. Молодой кабачок помойте и натрите на крупной терке. Если кабачок перезрел, то очистите его сверху и вырежьте мягкую середину с семенами. Шпинат помойте и обсушите на бумажном полотенце. Можно готовить этот суп из замороженных овощей.
Pour oil into a non-stick pan and fry the garlic in it. As soon as the garlic smells, add the peas to the pan, stir and fry over low heat for 1-2 minutes.
В кастрюлю с антипригарным дном налейте масло и поджарьте в нем чеснок. Как только чеснок даст запах, положите в кастрюлю горох, перемешайте и жарьте на малом огне 1-2 минуты.
Add the grated zucchini and cook for a few minutes while stirring. Pour boiling water over the vegetables in a saucepan, add salt and pepper, add cream, throw in the spinach and let simmer for 1 minute.
Добавьте натертый кабачок и готовьте несколько минут при помешивании. Залейте овощи в кастрюле кипящей водой, посолите, поперчите, добавьте сливки, бросьте шпинат и дайте прокипеть 1 минуту.
Remove the pan from the heat and use an immersion blender to puree the contents to a creamy soup.
Снимите кастрюлю с огня и при помощи погружного блендера перебейте содержимое до состояния крем-супа.
Add a pinch of grated cheese to a bowl of green cream soup and serve hot.
В тарелку с зеленым крем-супом добавьте щепотку тертой брынзы и подавайте горячим.