Peel the onion and potatoes, then grate them on a fine grater and combine in a deep bowl.
Лук и картофель очистите, затем натрите на мелкой терке и соедините в глубокой миске.
Add flour to the onions and potatoes, salt and pepper and stir the mixture until smooth. Place the minced meat in a separate bowl, add salt, pepper and mix. Then form small flat patties.
К луку и картофелю всыпьте муку, посолите, поперчите и перемешайте массу до однородного состояния. Фарш поместите в отдельную миску, посолите, поперчите и перемешайте. Затем сформируйте небольшие плоские котлеты.
Heat a frying pan and grease it with vegetable oil. Use a tablespoon to add the potato mixture, press down lightly and smooth out. Place the meatballs on the potato cakes, then cover them with a second layer of potatoes and smooth them out again. Fry the sorcerers over medium heat for 2-3 minutes on each side.
Разогрейте сковороду и смажьте ее растительным маслом. Столовой ложкой выложите картофельную массу, слегка придавите и разровняйте. На картофельные лепешки положите мясные биточки, а затем накройте их вторым слоем картофеля и опять разровняйте. Колдуны обжаривайте на среднем огне по 2-3 минуты с каждой стороны.
Transfer the fried sorcerers to a dry baking sheet and bake in an oven preheated to 180 ℃ for 30 minutes.
Жареные колдуны переложите на сухой противень и отправьте запекаться в предварительно разогретую до 180 ℃ духовку на 30 минут.
Serve the sorcerers hot with sour cream.
Подавайте колдуны в горячем в виде со сметаной.