Wash the apples, peel and seed them and cut into small squares. Using a blender, puree the cubes into applesauce. Line a baking sheet with parchment and preheat the oven to 130°C.
Помойте яблоки, очистите от кожуры и семян и нарежьте небольшими квадратиками. При помощи блендера превратите кубики в яблочное пюре. Застелите противень пергаментом, разогрейте духовку до 130 °C.
In a deep bowl, combine the flakes, sesame seeds, sunflower seeds, almonds and ground cinnamon, mix well. In a separate bowl, combine applesauce, honey and olive oil and mix gently.
В глубокой миске соедините хлопья, кунжут, семена подсолнуха, миндаль и молотую корицу, хорошо перемешайте. В отдельной посуде смешайте яблочное пюре, мед и оливковое масло, аккуратно перемешайте.
Then mix the dry and liquid mixtures thoroughly together. Place the resulting mass on a baking tray lined with baking paper, smooth it out, place everything in a preheated oven for 5 minutes at 130°C, stirring every 5-7 minutes.
Затем сухую и жидкую смеси тщательно смешайте между собой. На застеленный бумагой для выпечки противень выложите получившуюся массу, разровняйте, отправьте все в разогретую духовку на 5 минут при температуре 130 °C, перемешивая каждые 5-7 минут.
For a beautiful and tasty presentation of granola, use multi-colored low-fat yogurts. Additionally, you can decorate the dish with berries or apple slices.
Для красивой и вкусной подачи гранолы используйте разноцветные обезжиренные йогурты. Дополнительно можно украсить блюдо ягодами или дольками яблок.