Rinse the meat, dry and cut into pieces 3 cm thick. Preheat the oven to 200°C.
Промойте мясо, обсушите и разрежьте на куски толщиной 3 см. Разогрейте духовку до 200°C.
Coat the steaks thoroughly with oil, salt and pepper, sprinkle with Italian herbs on both sides and place on a plate. Wrap the plate in cling film and leave the meat to marinate for 10 minutes.
Хорошенько промажьте стейки маслом, посолите, поперчите, присыпьте итальянскими травами с обеих сторон и выложите на тарелку. Оберните тарелку пищевой пленкой и оставьте мясо мариноваться на 10 минут.
Heat a grill pan and sear the steaks over high heat for 1 minute on each side. Then reduce the heat and cook the steaks for another 5 minutes on each side.
Разогрейте сковороду-гриль и обжарьте стейки на сильном огне по 1 минуте с каждой стороны. Затем убавьте огонь и жарьте стейки еще по 5 минут с каждой стороны.
Wrap the meat in foil and place in an oven preheated to 200°C for 10 minutes.
Заверните мясо в фольгу и отправьте в разогретую до 200°C духовку на 10 минут.