Wash the oyster mushrooms and cut into small pieces. Peel the potatoes, wash and grate on a coarse grater. Cut the broccoli into florets. Grate the cheese. Cut the sausages into 1 cm thick coins. If your broccoli is fresh, wash it, cut it into florets and pour boiling water over it for 5 minutes. Frozen broccoli does not require any processing.
Вешенки помойте и порежьте небольшими кусочками. Картофель очистите, помойте и натрите на крупной терке. Брокколи разрежьте на соцветия. Сыр потрите на терке. Сосиски порежьте монетками толщиной 1 см. Если брокколи у вас свежие, то помойте их, разрежьте на соцветия и залейте кипятком на 5 минут. Замороженные брокколи не требуют никакой обработки.
Lightly fry the onions in butter, add mushrooms, add salt and pepper, stir and cook covered for 10 minutes.
Лук слегка поджарьте на сливочном масле, добавьте к ним грибы, подсолите, поперчите, перемешайте и готовьте под крышкой минут 10.
Place raw potatoes on the bottom of a mold greased with vegetable oil, add salt and smooth it out. Place half of the broccoli on top of the potatoes, then the sausage and then the broccoli again.
На дно формы, смазанной растительным маслом, положите сырой картофель, посолите и разровняйте его. На картофель положите половину брокколи, затем сосиски и снова брокколи.
Mix half the cheese with cream and pour this mixture over the broccoli. Place oyster mushrooms fried with onions on top and sprinkle everything with the remaining cheese. Place in a preheated oven and bake for 30-40 minutes at 180 ℃.
Половину сыра смешайте со сливками и залейте этой смесью брокколи. Сверху выложите вешенки, жареные с луком, и посыпьте все оставшимся сыром. Поставьте в заранее прогретую духовку и запекайте 30-40 минут при 180 ℃.
The casserole should be served hot with a salad of fresh vegetables.
Запеканку нужно подавать горячей с салатом из свежих овощей.