Wash the turkey thighs and remove the skin. Separate the meat from the bone and cut into small cubes, approximately 2 cm.
Бедра индейки помойте, снимите кожу. Отделите мясо от кости и нарежьте мелкими кубиками, приблизительно 2 см.
Place the meat in a deep bowl, add two types of salt. Then you need to knead for 15 minutes, the mass will not become viscous and white fibers will form.
Мясо сложите в глубокую миску, добавьте два вида соли. Затем нужно вымешивать в течение 15 минут, масса не станет вязкой и образуются белые волокна.
Sprinkle the meat with paprika, chopped dried tomatoes and mix again.
Посыпьте мясо паприкой, измельченными сушеными томатами и еще раз перемешайте.
Place a baking sleeve tied on one side or a food bag inside the ham maker and place the meat directly into it, compacting it well so that there is no air. Pull the sleeve or bag tightly and tie at the top.
Внутрь ветчинницы вложите рукав для запекания, завязанный с одной стороны или пищевой пакет и непосредственно в него переложите мясо, хорошо утрамбовывая, чтобы не было воздуха. Сверху рукав или пакет плотно стяните и завяжите.
Close the ham maker with the lid and tighten the springs. Place the filled ham pan in a pan of water, bring to a boil and simmer over low heat for 2 hours.
Закройте ветчинницу крышкой, натяните пружины. Положите заполненную ветчинницу в кастрюлю с водой, доведите до кипения и варите на небольшом огне 2 часа.
After 2 hours, take out the ham maker and place it under cold water for a few minutes, and then in the refrigerator for 6 hours. After the time has passed, open the ham maker, remove the bag of ham, and remove it from the bag.
Через 2 часа достаньте ветчинницу и поставьте под холодную воду на несколько минут, а потом в холодильник на 6 часов. По истечении времени откройте ветчинницу, достаньте пакет с ветчиной, освободите ее от пакета.
Cut homemade ham into thin slices, garnish with olives, cherry tomatoes and herbs.
Нарежьте домашнюю ветчину тонкими ломтиками, украсьте оливками, помидорами черри и зеленью.