Rinse all meat thoroughly in cold running water, peel if necessary and cut into small equal cubes. Peel the required amount of garlic, prepare the remaining necessary ingredients and utensils.
Тщательно промойте все мясо в холодной проточной воде, при необходимости, очистите и нарежьте маленькими равными кубиками. Необходимое количество чеснока очистите, приготовьте остальные необходимые ингредиенты и посуду.
Place the chopped meat, garlic and mustard, season with salt, ground pepper and suneli hops into a large deep bowl and mix thoroughly. Place the resulting mixture in the refrigerator for the marinating process for 540 minutes.
Нарезанное мясо, чеснок и горчицу, приправив солью, молотым перцем и хмели-сунели отправьте в большую глубокую миску, тщательно перемешайте. Полученную смесь поставьте в холодильник для процесса маринования на 540 минут.
When the time is up, remove the bowl of meat from the refrigerator. Take a baking sleeve of the desired size and tie one end well. Place it in the ham maker and carefully straighten it out. Send the marinated meat there, make sure that there is no air left in the sleeve, tie its other end tightly and close the ham maker.
По окончании времени, выньте миску с мясом из холодильника. Возьмите рукав для запекания нужного размера и хорошо завяжите один конец. Вложите его в ветчинницу и аккуратно расправьте. Отправьте туда маринованное мясо, следите, чтобы в рукаве не осталось воздуха, плотно завяжите его второй конец и закройте ветчинницу.
Line the bottom of the multicooker bowl with a towel or silicone mat to avoid damaging the coating. Place the ham maker on its side and fill it with plenty of water. Turn on the Multi-mode program and cook under pressure for about 45 minutes. Wait for the pressure to release, leave the ham in the refrigerator for 180 minutes.
Устелите дно чаши мультиварке полотенцем или силиконовым ковриком, чтобы не повредить покрытие. Ветчинницу положите на бок и залейте большим количеством воды. Включите программу «Мультирежим» и готовьте под давлением около 45 минут. Дождитесь сбрасывания давления, ветчинницу и оставьте на 180 минут в холодильнике.
Homemade 3-meat ham should be served with sliced fresh vegetables and lemon wedges. This will add a variety of taste sensations and help the body better absorb meat proteins and fats.
Подавать домашнюю ветчину «3 мяса» следует с нарезкой из свежих овощей и долькам лимона. Это добавит разнообразие вкусовых ощущений и поможет организму лучше усвоить мясные белки и жиры.