Scroll the meat through a large meat grinder. Then place in the freezer to cool. When ice crystals appear on top of the meat, you can start kneading the minced meat.
Мясо прокрутите через крупную решетку мясорубки. Затем положите в морозильник для охлаждения. Когда на мясе сверху появятся кристаллы льда, можно приступать к замешиванию фарша.
Add two types of salt to the cooled meat and stir well. You need to stir until white fibers appear in the meat. Then put it in the refrigerator to ripen overnight.
К охлажденному мясу добавьте два вида соли и хорошо помешайте. Мешать нужно до появления в мясе белых волокон. Затем поставьте его на созревание в холодильник на ночь.
Add spices to the ripened minced meat, mix again and fill the sausage casings with it using a special attachment on a meat grinder. Tie the edges of the sausages with strong cotton rope or special sausage thread.
К дозревшему фаршу добавьте специи, снова перемешайте и наполните им колбасные оболочки при помощи специальной насадки на мясорубке. Края колбасок завяжите крепкой хлопковой веревкой или специальной нитью для колбасы.
Cook in the oven at 40℃ for about 40 minutes, then increase the heat to 60℃ and cook for another 40 minutes. Next, place a bowl of water on the bottom of the oven and cook the sausages over steam for 1 hour at 75 ℃ with convention, if there is such a function.
Готовьте в духовке при 40 ℃ примерно 40 минут, потом увеличьте нагрев до 60 ℃ и готовьте еще 40 минут. Далее поставьте на дно духовки миску с водой и готовьте колбаски над паром 1 час при 75 ℃ с конвенцией, если такая функция есть.
Remove the hot sausages from the oven and rinse with cold water to cool, then place in the refrigerator for 8 hours. After this, the sausage is ready.
Горячие колбаски достаньте из духовки и обдайте холодной водой, чтобы остыли, а затем положите в холодильник на 8 часов. После этого колбаса готова.
Use pepperoni as a topping for pizza, sandwiches, and sandwiches.
Используйте пеперони в качестве начинки для пиццы, сэндвичей и бутербродов.