Peel the onion and cut into 4 parts. Then grind it together with the minced meat through a meat grinder.
Лук почистите и разрежьте на 4 части. Затем прокрутите его вместе с фаршем через мясорубку.
Prepare the dough. To do this, thoroughly beat the egg with sugar and salt in a deep container. Then pour in kefir and milk, 2 tbsp. vegetable oil, add yeast and mix everything thoroughly. Then gradually add flour and knead the dough until smooth. Place the dough in a dark, warm place for 30 minutes to rise. After the dough has risen, knead it a little and divide it into equal parts.
Приготовьте тесто. Для этого в глубокой емкости тщательно взбейте яйцо с сахаром и солью. Затем влейте кефир и молоко, 2 ст.л. растительного масла, добавьте дрожжи и все тщательно перемешайте. Потом постепенно сыпьте муку и месите тесто до однородного состояния. Поставьте тесто в темное теплое место на 30 минут, чтобы оно поднялось. После того, как тесто поднимется, немного его разомните и разделите на равные части.
Before making belyashi, add salt and pepper to the minced meat and mix well. Then take the dough, roll it out, put minced meat in the middle with a tablespoon and seal the dough and form a circle or triangle.
Перед тем, как лепить беляши, фарш посолите, поперчите и хорошо перемешайте. Затем возьмите тесто, раскатайте, посередине столовой ложкой положите фарш и залепите тесто и сформируйте круг или треугольник.
Serve belyashi with cold milk or hot tea.
Беляши подавайте с холодным молоком или горячим чаем.