Wash and peel the vegetables. Preheat the oven to 180°C.
Вымойте и очистите овощи. Разогрейте духовку до 180°C.
Finely grate the onion and potatoes, add salt, ground pepper and flour. Stir the mixture and carefully drain the juice if necessary.
Мелко натрите лук и картофель, добавьте к ним соль, молотый перец и муку. Перемешайте массу и при необходимости аккуратно слейте сок.
Salt and pepper the minced meat, then form it into flat cutlets.
Посолите и поперчите фарш, затем сформируйте из него плоские котлеты.
Place 1 tbsp on heated oil. l. potato mixture, press down lightly with a spoon and smooth out. Place one meat patty on potato cakes. Place another 1 tbsp on the meat filling. l. potato mixture and smooth again.
На разогретое масло выложите по 1 ст. л. картофельной массы, слегка придавите ложкой и разровняйте. На картофельные лепешки выложите по одной мясной котлете. На мясную начинку выложите еще по 1 ст. л. картофельной массы и снова разровняйте.
Fry potato pancakes with filling over moderate heat for 2-3 minutes on each side. Then transfer them to a baking sheet and place them in the oven for 30 minutes, preheated to 180°C.
Жарьте драники с начинкой на умеренном огне по 2-3 минуты с каждой стороны. Затем переложите их на противень и отправьте на 30 минут в духовку, разогретую до 180°C.
Serve the pancakes hot.
Подавайте драники горячими.