Wash the chicken fillet and mince with onion and garlic through a fine grinder. Remove the dough from the freezer in advance, unwrap it and place it on parchment paper to defrost.
Куриное филе помойте и прокрутите с луком и чесноком через мясорубку с мелкой решеткой. Тесто заранее достаньте из морозилки, разверните и разложите на пергаментной бумаге, чтобы разморозилось.
Finely chop the cabbage and pour boiling water over it for 20 minutes, then drain the water.
Капусту мелко нашинкуйте и залейте кипятком на 20 минут, затем воду слейте.
Roll out the dough a little, cut out circles using a cup with a diameter of 10 cm. Place 1 tbsp in the middle of each circle. minced meat and gather the edges of the dough on top, forming round whites with a hole.
Тесто немного раскатайте, вырежьте кружочки с помощью чашки диаметром 10 см. На середину каждого кружочка положите 1 ст.л. фарша и соберите края теста сверху, формируя круглые беляши с дырочкой.
Place the pieces in the steamer on grates pre-greased with vegetable oil and leave to proof.
Уложите заготовки в пароварку на заранее смазанные растительным маслом решетки и оставьте для расстойки.
Cook whites for 30-35 minutes.
Варите беляши 30-35 минут.
Serve the steamed whites with sour cream and herbs sauce.
Подайте к паровым беляшам соус из сметаны с зеленью.