Remove the kefir from the refrigerator in advance so that it warms to room temperature. Wash the greens and onions and chop everything finely.
Кефир заранее достаньте из холодильника, чтобы он согрелся до комнатной температуры. Помойте зелень и лук и все мелко нарежьте.
Mix kefir, vegetable oil, salt and sugar, yeast. Add sifted flour in small portions and knead the dough. Cover the bowl with the dough and let it rest for 1 hour.
Смешайте кефир, растительное масло, соль и сахар, дрожжи. Добавьте просеянную муку небольшими порциями, и замесите тесто. Накройте миску с тестом и дайте постоять 1 час.
Add onion, herbs, salt, spices and water to the minced meat. Mix well.
К фаршу добавьте лук, зелень, соль, специи и воду. Хорошо перемешайте.
Grease your hands with vegetable oil to prevent the dough from sticking and divide it into small lumps. Stretch each lump to form a flat cake, place a little filling in the center. Gather the edges of the cake and press it on top with your palm to give the product the shape of a white cake.
Смажьте руки растительным маслом, чтобы тесто не прилипало, и разделите его на небольшие комочки. Каждый комочек растяните, формируя лепешку, положите в центр немного начинки. Края лепешки соберите, прижмите ладонью сверху, чтобы придать изделию форму беляша.
Heat the oil in a saucepan over medium heat and fry the belyashi on each side for 4 minutes.
В сотейнике разогрейте масло на среднем огне и жарьте беляши с каждой стороны по 4 минуты.
Serve the finished belyashi warm with sour cream or kefir.
Готовые беляши подавайте теплыми со сметаной или кефиром.