Wash and peel the vegetables. Finely grate the cheese and garlic.
Вымойте и очистите овощи. Мелко натрите сыр и чеснок.
Grate the potatoes and onions on a fine grater. Squeeze out the grated potatoes, combine them with onions, eggs, cheese and garlic. Add salt, pepper and mix well. Add flour and mix again.
Натрите картофель и лук на мелкой терке. Отожмите тертый картофель, соедините его с луком, яйцами, сыром и чесноком. Посолите, поперчите и хорошенько перемешайте. Добавьте муку и снова перемешайте.
Place a tablespoon of potato mixture in the form of pancakes in a frying pan with well-heated vegetable oil. Fry pancakes over medium heat on both sides until golden brown.
На сковороду с хорошо разогретым растительным маслом столовой ложкой выкладывайте картофельную массу в виде оладушек. Обжаривайте драники на среднем огне с двух сторон до золотистой корочки.
Serve the finished pancakes hot.
Готовые драники подавайте горячими.