Rinse the meat and remove fat. Prepare a steamer, foil and thread.
Мясо промойте и удалите жир. Подготовьте пароварку, фольгу и нитки.
If the tenderloin is thin, then fold it in half and wrap it tightly with strong thread. If the piece of pork is large, then this is not necessary.
Если вырезка тонкая, то сложите его вдвое и туго обмотайте крепкой нитью. Если кусок свинины крупный, то этого делать не нужно.
Place meat, onion, carrots, herbs, bay leaf and peppercorns in a saucepan. Add salt, bring to a boil and cook for half an hour over low heat. Then remove the meat and use the broth to prepare first courses.
В кастрюлю положите мясо, лук, морковь, зелень, лавровый лист и перец горошек. Посолите, доведите до кипения и варите полчаса на небольшом огне. Затем мясо достаньте, а бульон используйте для приготовления первых блюд.
Stuff the meat with thin cloves of garlic, pour soy sauce on top and wrap in foil. Place the future ham in a double boiler, set the time for 1 hour. Remove the finished ham, remove the foil and remove the threads.
Нашпигуйте мясо тонкими дольками чеснока, полейте сверху соевым соусом и заверните в фольгу. Уложите будущую ветчину в пароварку, поставьте время 1 час. Готовую ветчину достаньте, снимите фольгу и удалите нитки.
Steamed pork ham can be served either hot or cold. It goes well with fresh vegetables and mustard sauce.
Свиную паровую ветчину можно подавать и горячей, и холодной. Она хорошо сочетается со свежими овощами и горчичным соусом.