Use homemade tortillas made from durum wheat or whole wheat flour.
Используйте тортилью собственной выпечки из муки твердых сортов пшеницы или цельнозерновой.
Cut the breast into small pieces. Mix salt, pepper, paprika, cayenne pepper and add them to the meat, stir.
Нарежьте грудку небольшими кусочками. Смешайте соль, перец, паприку, кайенский перец и добавьте их к мясу, перемешайте.
Cut the onion into small cubes and place in a frying pan to fry. Add sweet pepper, cut into small cubes, stir and fry for 5-7 minutes. Place mixture in a large bowl.
Лук нарежьте мелким кубиком и отправьте на сковороду обжариваться. Добавьте к неу сладкий перец, нарезанный небольшими кубиками, перемешайте и обжаривайте 5-7 минут. Выложить смесь в большую миску.
Pour a little oil into the same frying pan and fry the meat, stirring. Place it in a bowl with the vegetable mixture and stir.
На эту же сковороду налейте немного масла и обжарьте мясо, перемешивая. Отправьте его в миску с овощной смесью, перемешайте.
Cover a baking sheet with parchment. Add tortillas or pita bread. Place the filling on half the pita bread and sprinkle with finely grated cheese. Cover with the other half of the pita (tortilla). Place in an oven preheated to 200 degrees for 7-8 minutes. When the top of the quesadilla is browned, turn it over and place in the oven for another 5-7 minutes.
Противень застелите пергаментом. Положите тортильи или лаваш. На половину лаваша положите начинку и присыпьте тертым на мелкой терке сыром. Накройте другой половиной лаваша (тортильи). Отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 7-8 минут. Когда подрумянится верх кесадильи, переверните и подержите в духовке еще 5-7 минут.
Garnish the quesadilla with parsley leaves, or add basil and arugula if desired. Place sliced fresh, colorful vegetables nearby. Decorate the dish with drops of sauce as you wish, or apply it to the quesadilla in a custom design.
Кесадилью украсьте листочками петрушки, или по желанию выложите базилик, рукколу. Уложите рядом нарезку из свежих ярких овощей. Украсьте блюдо каплями соуса по вашему желанию, или нанесите его на кесадилью произвольным рисунком.