Trim the meat from excess fat, chaff and veins. Wash and dry. Wash and dry the parsley.
Зачистите мясо от лишнего жира, плевы и прожилок. Помойте и обсушите. Помойте и обсушите петрушку.
Prepare the tortillas. To do this, pour flour, salt into a bowl, pour water and knead the dough. Divide it into several balls and set aside to rest.
Приготовьте тортильи. Для этого в миску всыпьте муку, соль, налейте воду и замесите тесто. Разделите его на несколько шариков и отставьте в сторону отдыхать.
Cut the meat into pieces and fry in a heated frying pan with vegetable oil. Add tomato sauce to it, salt and pepper. Fry until done.
Мясо нарежьте на кусочки и отправьте жарить в разогретую сковороду с растительным маслом. Добавьте к нему томатный соус, посолите и поперчите. Жарьте до готовности.
Roll each ball of dough into a layer and fry in a dry, heated frying pan on both sides for 1 minute.
Каждый шарик теста раскатайте в пласт и поджарьте на сухой разогретой сковороде с двух сторон по 1 минуте.
Grease the finished tortilla with cream cheese and sprinkle with grated hard cheese. Place meat on top of it, and hard cheese again on it. Place the filled tortilla in a preheated dry frying pan and cover with another tortilla. Fry for 1 minute on both sides.
Готовую тортилью смажьте сливочным сыром, посыпьте тертым твердым сырым. Сверху него положите мясо, на него – снова твердый сыр. Тортилью с начинкой положите на разогретую сухую сковороду и накройте другой лепешкой. Жарьте по 1 минуте с обеих сторон.
Garnish the finished quesadilla with herbs, including lettuce. Add fresh tomatoes or chopped bell peppers. Serve the sauce.
Готовую кесадилью украсьте зеленью, в том числе листьями салата. Положите свежие помидоры или нарезку болгарского перца. Подайте соус.