Measure all foods by weight. Peel the sausage from the film. Cut it into neat circles. Grate the cheese.
Отмерьте все продукты по весу. Очистите колбасу от пленки. Нарежьте ее аккуратными кружочками. Сыр натрите на терке.
Place the tortilla on a preheated non-stick frying pan without oil and heat it on both sides. Place grated cheese and sausage on one half and sprinkle with grated cheese again.
На разогретую антипригарную сковороду без масла положите тортилью и прогрейте ее с двух сторон. Выложите на одну половину тертый сыр, колбасу и снова посыпьте тертым сыром.
Cover the filling with the other half and fry for 1.5 minutes on both sides until golden brown. Add lettuce and red onion if desired.
Прикройте начинку второй половиной и обжарьте по 1,5 минуты с двух сторон до золотистой корочки. По желанию добавьте листья салата и красный лук.
Place the quesadilla on a platter. Place cucumbers or tomatoes, cut into thin slices, around it. Decorate with greens.
Выставьте кесадилью на блюдо. Вокруг нее уложите нарезку из огурцов или помидор, нарезанных тонкими слайсами. Украсьте зеленью.