Prepare and display all food items. Open the mushrooms, rinse off the marinade, and cut into slices. Grate the cheese.
Приготовьте и выставьте все продукты. Грибы откройте и промойте от маринада, нарежьте пластинками. Сыр натрите на терке.
Make the sauce. To do this, add garlic and oregano to the mayonnaise and stir. Spread half the tortilla with sauce. Place a layer of mushrooms and some cheese on top of the sauce.
Сделайте соус. Для этого к майонезу добавьте чеснок и орегано, перемешайте. Половину лепешки смажьте соусом. Выложите сверху на соус слой грибов и немного сыра.
Fold the tortilla in half. In this way, put the filling in other tortillas. Place the filled flatbreads in a dry, heated frying pan and fry on both sides. If desired, place the quesadilla on a baking sheet and bake in the oven at high temperature.
Сверните лепешку пополам. Таким образом положите начинку и в другие лепешки. Выложите лепешки с начинкой на сухую разогретую сковороду и обжарьте с двух сторон. При желании положите кесадилью на противень и испеките в духовке при высокой температуре.
Serve the quesadilla on a plate with chopped vegetables. Also serve with sauce of your choice. Place sprigs of parsley, basil or dill nearby.
Подайте кесадилью на тарелке с нарезкой овощей. Также подайте соус на свой выбор. Положите рядом веточки петрушки, базилика или укропа.