Peel and wash the onion, garlic and bell pepper. Wash the lemon and radish. Place all the ingredients on the table according to the list.
Очистите и помойте лук, чеснок и болгарский перец. Помойте лимон и редис. Выставьте на столе все ингредиенты по списку.
Place the minced meat in a frying pan with vegetable oil and fry for 2-3 minutes. Break the fried minced meat into small fractions with a spatula. Add chopped onion and chopped garlic to the minced meat.
Выложите фарш на сковороду с растительным маслом и жарьте 2-3 минуты. Обжаренный фарш разбейте лопаткой на мелкие фракции. Добавьте к фаршу нарезанный лук и измельченный чеснок.
Cut the bell pepper into arbitrary pieces, add it to the minced meat, stir and fry for another 7-10 minutes, adding water as necessary to prevent it from burning. Salt, pepper, add lemon juice. Then add the canned corn and stir.
Нарежьте произвольными кусочками сладкий перец, добавьте его в фарш, перемешайте и жарьте еще 7-10 минут, добавляя по необходимости воду, чтобы не пригорело. Посолите, поперчите, добавьте сок лимона. Затем отправьте сюда консервированную кукурузу и перемешайте.
Cut the lavash sheet into two parts - in the form of a circle or square, but so that it fits in the frying pan where it will be fried. Place the filling on one half of the pita bread and a strip of cheese sauce on top. Sprinkle cheese on top and cover with the free edge of the pita bread. Fry on both sides.
Лист лаваша разрежьте на две части – в виде круга или квадрата, но чтобы он поместился на сковороду, где будет обжариваться. На одну половину лаваша выложите начинку, сверху - полоску сырного соуса. Сверху насыпьте сыр и накройте свободным краем лаваша. Обжарьте с обеих сторон.
Cut the quesadilla into portions and serve as is. Place radishes, cut into slices, and greens on a plate. Serve sauce according to your taste.
Разрежьте кесадилью на порционные куски и подайте в таком виде. На тарелку положите редис, нарезанный кружочками, и зелень. Подайте соус по вашему вкусу.