Prepare the ingredients according to the list. Clean the fish from scales. Remove the entrails, wash and dry the fish. Wash the lemon.
Приготовьте по списку продукты. Рыбу очистите от чешуи. Извлеките внутренности, рыбу помойте и обсушите. Помойте лимон.
Cut the carp into steaks, salt, sprinkle with fish spices and refrigerate for an hour or even overnight.
Карпа нарежьте на стейки, посолите, обсыпьте специями для рыбы и уберите в холодильник на час или даже на ночь.
Dredge each steak in cornmeal and fry over medium heat until golden brown.
Каждый стейк обваляйте в кукурузной муке и обжарьте на среднем огне до румяной корочки,
Place the fried carp steaks on a platter or in portioned plates. Serve with fresh vegetable salad. Prepare a side dish for the fish of your choice - potatoes, rice or any other. Garnish with herbs and olives.
Жареные стейки карпа выложите на блюдо или в порционные тарелки. Подавайте с салатом из свежих овощей. Приготовьте к рыбе гарнир на свой вкус – картофель, рис или любой другой. Украсьте зеленью и оливками.