Place the required products on the table by weight. Leave them for a while until they are at the same room temperature. Wash and dry the tomato.
Выставьте на стол необходимые продукты по весу. Подержите их некоторое время, чтобы они стали одной комнатной температуры. Помидор помойте и обсушите.
Prepare the ingredients for the filling. To do this, cut the tomato into cubes, the ham into slices, and grate the cheese.
Приготовьте ингредиенты для начинки. Для этого помидор нарежьте кубиками, ветчину - пластинками, а сыр натрите на терке.
Prepare the dough. To do this, briefly beat the eggs and a pinch of salt with a mixer, add vegetable oil, milk, grated cheese, then flour and baking powder. Stir to form a homogeneous mass.
Приготовьте тесто. Для этого недолго взбейте миксером яйца и щепотку соли, добавьте растительное масло, молоко тертый сыр, затем муку и разрыхлитель. Перемешайте, чтобы получилась однородная масса.
Grease the mold with butter and sprinkle with flour. Pour some of the dough, place pieces of ham on it, spread grated cheese. Place tomato slices on the cheese and sprinkle oregano on top. Pour in the remaining batter. Place the pie in the oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Форму смажьте маслом и присыпьте мукой. Вылейте часть теста, на него уложите куски ветчины, распределите тертый сыр. На сыр выложите кусочки помидора, сверху все посыпьте орегано. Вылейте оставшееся тесто. Отправьте пирог в духовку, разогретую до 180 градусов, на 40 минут.
Serve the pie in neatly cut portions. For decoration, add sprigs of parsley, dill or basil. Add a handful of olives and some brightly colored vegetables.
Подавайте пирог аккуратно нарезанными порционными кусками. Для украшения уложите веточки петрушки, укропа или базилика. Положите горстку маслин, нарезку из ярких овощей.