Peel the onion and cut into strips. Also cut sausage, sausages, beef and cucumbers into strips. Wash and chop the greens. Open the can of olives and drain the water. Crumble the bouillon cubes.
Очистите лук и нарежьте соломкой. Колбасу, сосиски, говядину и огурцы также нарежьте соломкой. Вымойте и измельчите зелень. Откройте банку маслин и слейте воду. Бульонные кубики раскрошите.
Fry the onion in hot oil, avoiding color change (about 2 minutes). Add tomato puree, stir and heat for 1 minute.
Обжарьте лук на разогретом масле, избегая изменения цвета (около 2 минут). Добавьте томатное пюре, перемешайте и прогрейте в течение 1 минуты.
Boil water in a saucepan, add crushed bouillon cubes, meat products, cucumbers, olives and onions with tomato paste. Add salt to the soup and cook for 5 minutes over high heat.
Закипятите воду в кастрюле, выложите в нее раскрошенные бульонные кубики, мясные продукты, огурцы, оливки и лук с томатной пастой. Посолите суп и варите 5 минут на сильном огне.
Remove from heat and let sit for 10 minutes.
Снимите с огня и дайте настояться в течение 10 минут.
When serving, add a slice of lemon, chopped herbs and sour cream to each serving of solyanka.
При подаче каждую порцию солянки дополните кружочком лимона, измельченной зеленью и сметаной.