Prepare the necessary ingredients in advance, wash the cabbage, dry it, peel the onion.
Заранее подготовьте необходимые ингредиенты, капусту помойте, обсушите, лук очистите.
Divide the cabbage into florets and boil in salted water for about 15 minutes. Fry the onion in a frying pan until golden brown, then add cream and simmer for another 5 minutes. Add grated cheese and turn off the heat.
Разделите капусту на соцветия, отварите в подсоленной воде около 15 минут. Лук обжарьте на сковороде до золотистого цвета, затем добавьте сливки и тушите еще 5 минут. Добавьте сыр, натертый на терку и выключите огонь.
Place all ingredients in a baking dish. Bake at 200 degrees for 30 minutes. Add a little more oregano and red pepper.
Переложите все продукты в форму для запекания. Выпекайте при температуре 200 градусов на протяжении 30 минут. Добавьте еще немного орегано и красного перца.
Garnish as you wish, adding fresh herbs or some grated cheese just before finishing.
Украшайте по своему усмотрению, добавьте свежей зелени или немного тертого сыра незадолго до окончания.