Prepare the food and dishes in which you will prepare the dough and minced meat. Measure everything by weight. Sift the flour to fill with air. Boil the water.
Приготовьте продукты и посуду, в которой будете готовить тесто и фарш. Отмерьте все по весу. Муку просейте для наполнения воздухом. Вскипятите воду.
Mix salt, vegetable oil, boiling water, flour. Knead them into elastic dough. Leave in a warm place under a towel for 30 minutes.
Соль, растительное масло, кипяток, муку смешайте. Замесите из них эластичное тесто. Оставьте на 30 минут в тепле под полотенцем.
For the filling, combine minced pork, finely chopped onion, salt, pepper, and cold water. Mix thoroughly.
Для начинки соедините свиной фарш, мелко нарезанный лук, соль, перец, холодную воду. Тщательно перемешайте.
Divide the dough into 14 parts and roll out round layers. Place the filling on each and cover it with half of the dough without minced meat. Press the edges with a fork or a wheel. Fry the pasties in a large amount of vegetable oil on both sides.
Поделите тесто на 14 частей и раскатайте круглые пласты. Кладите начинку на каждый и прикрывайте ее половиной теста без фарша. Прижмите края вилкой или фигурным колесиком. Пожарьте чебуреки в большом количестве растительного масла с двух сторон.
Serve the pasties hot. Serve tomato juice or other drink if desired. Garnish with herbs to taste.
Чебуреки подайте на стол горячими. По желанию подайте томатный сок или другой напиток. Украсьте зеленью по вкусу.