Check the fish for bones, wash and dry. Peel and wash the onions and carrots. Wash and dry the lemon and herbs.
Рыбу проверьте на наличие костей, помойте и обсушите. Лук и морковь очистите и помойте. Лимон и зелень помойте и обсушите.
Cut the pike fillet into pieces, add salt and lemon juice. Pour sour cream into a deep bowl, add seasoning, mix and pour over the fish. Leave it to marinate for 60 minutes.
Филе щуки порежьте на кусочки, посолите и полейте соком лимона. В глубокую посуду налейте сметану, добавьте приправу, перемешайте и вылейте на рыбу. Оставьте ее мариноваться на 60 минут.
Finely chop the onion and carrots and fry in oil for 7 minutes. Roll the fillet pieces in flour and fry until golden brown.
Лук и морковь мелко нарежьте и обжарьте на масле 7 минут. Кусочки филе обваляйте в муке и также обжарьте до золотистой корочки.
Place fried vegetables on a baking sheet and fish on top. Bake in the oven for 30 minutes at 180 degrees.
На противень выложите обжаренные овощи, сверху - рыбу. Запекайте в духовке 30 минут при температуре 180 градусов.
Serve the pike pieces with vegetables. Garnish with finely chopped dill. Add lemon cut into slices.
Кусочки щуки подавайте с овощами. Украсьте мелко нарезанным укропом. Положите лимон, нарезанный кружочками.