Prepare baking ingredients according to the list and volume. Set out the dishes needed for the test. Wipe the cottage cheese or knead thoroughly so that there are no lumps.
Подготовьте ингредиенты для выпечки по списку и объему. Выставьте посуду, необходимую для теста. Творог протрите или тщательно разомните, чтобы не было комочков.
Mix soft butter at room temperature with cottage cheese. Add flour to it, stir. Form a soft dough.
Мягкое комнатной температуры масло смешайте с творогом. Добавьте к нему муку, перемешайте. Сформируйте мягкое тесто.
Divide the resulting dough into 8-9 small koloboks. Roll each of them into a layer 3-4 mm thick. Cut out circles with a diameter of 10-12 cm and roll them in sugar. Then fold in half and also roll in sugar.
Разделите полученное тесто на 8-9 небольших колобков. Раскатайте каждый из них в пласт толщиной 3-4 мм. Вырежьте круги диаметром 10-12 см и обваляйте их в сахаре. Затем сложите пополам и также обваляйте в сахаре.
Fold the resulting halves in sugar in half again to form triangles. Roll them on all sides in sugar and place on a parchment-lined baking sheet. Bake for 15-20 minutes over medium heat.
Полученные половинки в сахаре сложите еще вдвое, чтобы получились треугольники. Обваляйте их со всех сторон в сахаре и выложите на застеленный пергаментом противень. Выпекайте 15-20 минут на среднем огне.
Serve cottage cheese echpochmok with tea, coffee or compote. Garnish with mint and berries. Sprinkle powdered sugar on top or apply chocolate glaze.
Эчпочмок из творога подайте к чаю, кофе или компоту. Украсьте мятой, ягодами. Посыпьте сверху сахарной пудрой или нанесите шоколадную глазурь.