Thaw the fish, rinse thoroughly. Peel the onion and garlic. Cut them.
Рыбу разморозьте, тщательно промойте. Очистите лук и чеснок. Порежьте их.
Cut the prepared fish into pieces and season. Chop the onion and fry in olive oil.
Нарежьте подготовленную рыбу на кусочки, приправьте. Нарежьте лук и обжарьте на оливковом масле.
Grease the bottom and walls of the pot with oil. Layer fish, fried onions, garlic and sour cream. Sprinkle everything with grated cheese. Bake the fish julienne in the oven for 20 minutes at 220C.
Дно и стенки горшочка смажьте маслом. Слоями выложите рыбу, жареный лук, чеснок и сметану. Присыпьте все тертым сыром. Запекайте рыбный жюльен в духовке 20 минут при температуре 220С.
Serve the julienne in clay pots, sprinkled with arugula and finely chopped dill.
Подавайте жюльен в глиняных горшочках присыпав рукколой и мелко рубленным укропом.