Clean the fish, wash it, cut it into pieces or fillet it. Peel the garlic.
Рыбу почистите, помойте, порежьте на кусочки или отделите на филе. Очистите чеснок.
Lightly grease the baking dish with oil and place the fish pieces. Mix cream, mustard, melted butter, lemon juice. Add salt and pepper. Mix well.
Форму для запекания слегка смажьте маслом и выложите кусочки рыбы. Смешайте сливки, горчицу, растопленное сливочное масло, сок лимона. Добавьте соль и перец. Хорошо перемешайте.
Pour the sauce over the fish. Bake in the oven at 180° until done, about 15-20 minutes.
Залейте соусом рыбу. Выпекайте в духовке при температуре 180 ° до готовности, примерно 15-20 минут.
You can serve as a separate dish, garnished with chopped dill. Or with side dishes in the form of mashed potatoes.
Можете подавать как отдельное блюдо, украсив нарубленным укропом. Либо с гарниров в виде картофельного пюре.