Sift the flour several times. Finely chop the onion or grind it in a blender.
Просейте несколько раз муку. Мелко нарежьте лук,или измельчите его блендером.
Make a well in the bowl of flour. Add salt and vegetable oil to boiling water. Pour boiling water into the flour. Stir a little and add vodka. Knead the dough for seven minutes. Place in a greased bowl and cover with cling film for half an hour.
В миске с мукой сделайте углубление. В кипяток добавьте соль и растительное масло. Влейте кипяток в муку. Перемешайте немного и добавьте водку. Замесите тесто семь минут. Положите в миску смазанную маслом и накройте пленкой на полчаса.
Prepare the filling: add chopped onion to the prepared minced meat. Add salt, coriander, pepper. While stirring the minced meat, add water little by little. The minced meat should be mushy. Cover with film and refrigerate for half an hour. Form the dough into balls and roll them out. Place the minced meat on half of the dough. Pinch the edges. Fry in a preheated frying pan on both sides until done.
Приготовьте начинку: в готовый фарш добавьте нарезанный лук. Добавьте соль, кориандр, перец. При помешивании фарша понемногу добавьте воды. Фарш должен получиться кашеобразным. Накройте пленкой и на полчаса в холодильник.Из теста сформируйте шарики и раскатайте их. Фарш выложите на половинку теста.Края защипните. Жарьте на разогретой сковороде с обеих сторон до готовности.
Serve pasties with sour cream.
Подавайте чебуреки со сметаной.